logotype

Rust & Ruimte Massagepraktijk

Otto de Visscherestraat 17
5751 MP Deurne
06 - 50 84 79 06
monique@rust-en-ruimte.nl
www.rust-en-ruimte.nl

aanbod alle massages 

 

 Intuïtieve ontspanningsmassage


 

Wil je een moment voor jezelf om te ontspannen dan is een intuïtieve ontspanningsmassage een ideale manier om tot rust te komen. Een intuïtieve ontspanningsmassage wordt gegeven op een respectvolle manier waarbij je met aandacht wordt gemasseerd. Voor de massage heb ik een kort gesprek met je waarin ik vraag waar je behoefte aan hebt. Hier pas ik de massage op aan. Deze massage kan ook gegeven worden in zijligging als je niet goed op je buik of rug kunt liggen. Tijdens de massage maak ik gebruik van verschillende technieken. Elke massage is uniek. De massage richt zich op het ontspannen van je lichaam en geest. De olie waar ik mee masseer is op natuurlijke basis en prettig voor je huid. Het regelmatig ondergaan van een massage past prima bij een gezonde leefstijl. Je bent van harte welkom.

 

Thaise voetreflexmassage

 

 

" Als je de voeten van een mens en handen hebt heb je de totale mensen in handen." 

De Thaise voetreflexmassage is een massage waarop je voeten en je onderbenen worden gemasseerd. Deze massage zorgt voor een diepe ontspanning. Doordat je voeten het verst van je hoofd afstaan haalt een voetmassage je letterlijk uit je hoofd.  Door deze massage wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam bevorderd. 

 

 

Mama massage

                                                  

De massage speciaal voor de jonge mama zorgt voor een moment van rust in een drukke periode van je leven. De massage brengt  je weer in balans en helpt je om te herstellen na de bevalling. Niet alleen heeft je lichaam tijd nodig om te herstellen ook je spieren worden extra belast door het dragen en verzorgen van de baby. In de hectische tijd na de bevalling is dit een moment speciaal voor jou.  Deze massage mag je vanaf 4 weken na de bevalling of 6 weken na de keizersnee krijgen. Deze massage helpt tegen stemmingswisselingen, hoofdpijn en vermoeidheid.

 

 

Kindermassage

 

 

De kindermassage is geschikt voor alle kinderen die wel wat ontspanning kunnen gebruiken. Massage brengt het lichaam tot rust. Gezonde aanraking is heel belangrijk voor kinderen en massage is een hele positieve manier van aanraken. Je bent als ouder  in dezelfde ruimte bij de massage aanwezig. Je kind mag kiezen of ik over de kleding masseer of met olie. 
Je kind kiest zelf welke kleur handdoek hij of zij wil. Het belangrijkst is dat je kind zich veilig voelt. Daarna ga ik je kind masseren. De ervaring is dat kinderen die regelmatig gemasseerd worden zich veiliger voelen en meer geaccepteerd. Daardoor kunnen ze rustiger spelen en slapen en gewoon lekker kind zijn. Massage kan een positief effect hebben bij kinderen met ADHD en aan autisme verwante stoornissen. Omdat je als ouder of verzorger aanwezig bent bij de massage kun je thuis daarna ook deze massage toepassen.